Referenssit

Palaa referensseihin

Jospak Oy
Jospak Oy – ympäristöystävälliset ratkaisut elintarvikepakkaamiseen

Jospak Oy on vuonna 2014 perustettu forssalainen kasvuyritys, joka tarjoaa uudenlaisia ympäristöystävällisempiä innovaatioita teollisuuspakkaamiseen. Jospak on kehittänyt Jospak®-vuokapakkausratkaisun, joka yhdistää kartongin ja muovin parhaat ominaisuudet.

Yrityksen innovaation myötä muovin määrää pakkauksissa on mahdollista vähentää jopa 85 %. Yritys työskentelee ison tavoitteen eteen – se haluaa omalla toiminnallaan vähentää pakkausjätteen, syntyvän ruokahävikin sekä kasvihuonekaasupäästöjen määrää. Jospak onkin saanut jo monta kansainvälistä tunnustusta työstään kuten World Packaging Organization WPO:n myöntämän WorldStar-tunnustuksen.

Jospak on TietoAkselin taloushallintoasiakas. Yritys on ulkoistanut TietoAkselille kirjanpidon, palkanlaskennan sekä ostoreskontran hoitamisen. Kaikkia talous- ja palkkahallinnon prosesseja hoidetaan Lemonsoftin toiminnanohjausjärjestelmässä yhdessä yrityksen muiden keskeisten liiketoiminnan osa-alueiden kuten tuotannon, asiakkuuksien sekä projektien kanssa. TietoAkselilta yritys saa kansainvälisen kasvunsa tueksi laajaa talous- ja henkilöstöpuolen osaamista, vankkaa Lemonsoft-tuntemusta ja henkilökohtaista asiakaspalvelua.

 

Lisätietoja:

Tarja Heikkilä
Myynti- ja markkinointijohtaja
Jospak Oy
050 385 5610
tarja.heikkila(at)jospak.com

www.jospak.com