Referenssit

Palaa referensseihin

Siparila
Siparila

Wood for living

Siparila Oy on palveleva puutoimittaja ja pintakäsittelyn mestari. Yhtiö tarjoaa asiakkailleen tuotteita, ratkaisuja ja palveluja ulkoverhoiluun, sisustukseen, saunatiloihin sekä pihalle. Siparilassa innostutaan puun mahdollisuuksista ja kehitetään jatkuvasti uusia tapoja hyödyntää puuta rakentamisessa ja sisustamisessa.

Yhtiö myös kannustaa asiakkaitaan käyttämään puuta luovasti ja ennakkoluulottomasti, koska puu on erinomainen materiaali jännittävien pintojen ja yksilöllisten kokonaisuuksien rakentamiseen. Puulla syntyy perinteistä, modernia tai ajatonta ilmettä. Sillä voi luoda tilaan estetiikkaa, tunnelmaa ja lämpöä – jokaiselle omanlaista viihtyvyyttä.

Siparilan tavoitteena on tehdä kotien ja tilojen suunnittelusta ja rakentamisesta elämyksellinen ja positiivinen kokemus suunnittelijalle, rakentajalle tai sisustajalle. Siparila on rakentamisen ja sisustamisen kumppanisi.

Yhteistyö TietoAkselin kanssa alkoi vuonna 2011, jolloin Siparila ulkoisti taloushallintonsa meille. Yrityksen kirjanpitoa tehdään Procountor-ohjelmistossa ja palkat lasketaan Mepco HR:llä. Tutustu Siparilan hienoon historiaan ja laajempaan asiakastarinaan tästä.

Lisätiedot:

Juha Sojakka, toimitusjohtaja
juha.sojakka@siparila.fi
010 424 2010

www.siparila.fi