Referenssit

Palaa referensseihin

Kielo

Kielo – Moderneja toimistotiloja kotimaisissa kasvukeskuksissa

Kielo on aktiivinen ja vastuullinen suomalainen kiinteistöyhtiö, joka toimii Suomessa kasvukeskuksissa ja pääkaupunkiseudulla. Kielo keskittyy tarjoamaan nykyaikaisia, kestävää kehitystä tukevia ja hyvän sijainnin toimitiloja palveluineen kaiken kokoisille yrityksille. Yhtiön tarjoamat tilat toimivat alustoina yritysten ja kaupunkien kehittymiseen.

Kielo on ollut TietoAkselin taloushallintoasiakas vuodesta 2017 asti. TietoAkseli hoitaa Kielon kaikkien yli 40 Suomen yhtiön taloushallintoa Procountor-ohjelmistolla. Kirjanpidon lisäksi osto- ja myyntireskontran hoitaminen ja palkanlaskenta on ulkoistettu tilitoimistollemme. Kielon kiinteistöjen vuokrauksenhallinnan järjestelmänä on käytössä Kupari Solutions, josta laskutusaineistot saadaan suoraan Procountoriin näppärästi. Sähköisen taloushallinnon avulla myös konserniraportointia voidaan tehdä asiakkaan vaativiin tarpeisiin toivotulla aikataululla. Yhteistyötä taloushallinnon asioissa tehdään aktiivisesti konsernin Business Controllerin kanssa.

– TietoAkseli on kasvanut Kielon mukana sitä mukaan, kun uusia kiinteistöjä ja yhtiöitä on hankittu. Uusien yhtiöiden taloushallinnon haltuunotto on sujunut helposti, kun on ammattitaitoinen taloushallinnon tiimi käytettävissä. Kaiken kaikkiaan yhteistyö on ollut toimivaa ja saumatonta, kertoo Kielon Business Controller Pia Lindholm-Sippola. 

 

Lisätietoja:

Pia Lindholm-Sippola
Business Controller
0400 327767
pia.lindholm-sippola (at) brunswickrealestate.com

https://www.kieloproperties.fi/