ValueFrame

ValueFrame yhdistää CRM-ratkaisun, projektinhallintaohjelmiston, laskutusohjelman ja työajanseurantajärjestelmän yhdeksi kokonaisuudeksi.

CRM, projektinhallinta, laskutus ja työajanseuranta yhdessä

ValueFrame on on kotimainen pilvipalvelu toiminnan tehostamiseen ja kannattavuuden parantamiseen. Asiantuntijaorganisaatioiden toiminnanohjausjärjestelmänä se sopii esimerkiksi pienille ja keskisuurille ICT-alan yrityksille sekä insinööri-, arkkitehti- ja viestintätoimistoille.

ValueFrame yhdistää CRM-ratkaisun, projektinhallintaohjelmiston, laskutusohjelman ja työajanseurantajärjestelmän yhdeksi kokonaisuudeksi, jota on helppo hallita. TietoAkseli on Suomen johtava ValueFrame-osaaja lähes 20 vuoden kokemuksella.

Olet aina ajan tasalla

Pilvipalveluna ValueFrame on käytettävissä kaikilla päätelaitteilla missä vain verkkoyhteyden äärellä. Näe mitä ja miksi organisaatiossasi tapahtuu ja miten toimintaa tulisi seuraavaksi kohdentaa.

Kattavat integraatiot

ValueFrame on yhdistettävissä lukuisten taloushallinnon järjestelmien, ja esimerkiksi Google Driven ja sähköpostin kanssa.

Yhdistä ValueFramesi VINAan

ValueFramen VINA on asiakaspalvelujärjestelmä, jolla asiakasyrityksen ja tilitoimiston välinen sähköinen asiointi tuodaan nykyaikaan. VINAn avulla voit lähettää kaikki liiketapahtumasi meille käsiteltäväksi, tietoturvallisesti ja dokumentoidusti.

Sovi tapaaminen

Ota yhteyttä ja katsotaan, miten voimme auttaa.

Lähetä viesti

tai soita suoraan asiantuntijoillemme

Antti Liimatainen

010 3472 866

Aki Vesin

010 3472 812

Lea Sinivaara

010 3472 872

Päivi Heiskanen

010 3472 310

Inka Autio

010 3472 802

Sara Jormakka

010 3472 839