Kansainvälistymisen tuki

Kansainvälistymisen tukea, kun aika on kypsä uusille markkinoille.

UHY-verkosto tukenasi kansainvälistymisessä

TietoAkseli on ainoa suomalainen hyväksytty jäsen UHY Internationalissa, yhdessä maailman johtavista liikkeenjohdon ja taloushallinnon yritysketjuista. Yhteistyökumppaneidemme avulla palvelemme Suomessa toimivia kansainvälisten yritysten tytäryhtiöitä sekä suomalaisia yrityksiä kaikkialla maailmassa.

UHY-verkoston kautta kykenemme tarjoamaan syvällistä asiantuntemusta kohdemaan poliittisesta ja liiketoiminnallisesta ympäristöstä sekä juridiikasta. Tämä on erittäin tärkeää onnistuneessa kansainvälistymisprojektissa. Käytettävissämme ovat myös alueelliset uutiset, case-tutkimukset ja liiketoimintaympäristöä kuvaavat oppaat.

Palvelumme sopii yritykselle, joka on laajentumassa ulkomaille. Tuemme yritystä esimerkiksi laajentumisessa uudelle markkina-alueelle tai uuden tytäryhtiön perustamisessa ulkomaille. Voimme auttaa taloushallinnon ja yritysoikeudellisissa kysymyksissä. Olemme myös erinomainen kumppani jo kansainvälistä liiketoimintaa harjoittavalle yritykselle.

Toimimme myös sillanpääasemana Suomessa toimiville kansainvälisille yrityksille. Huolehdimme kansainvälisesti toimivien yritysten tytäryhtiöiden tai sivuliikkeiden taloushallinnosta Suomessa.

 

UHY Internationalin Doing Business -oppaat
Lue lisää

UHY Internationalin case-tutkimukset
Lue lisää

UHY Internationalin UHY Global -lehti
Lue lisää

Lähes 100 maata kattava tukiverkosto

UHYn jäsenverkoston kautta saat käyttöösi paikallista taloushallinnon ja tilintarkastuksen huippuosaamista lähes 100 maassa ympäri maailman.

Syvällistä paikallisten olojen ymmärrystä

Avustamme yrityksen tai sivuliikkeen perustamisessa kohdemaahan paikallisten käytäntöjen mukaisesti.  Autamme myös sopivien toimitilojen etsimisessä, työtekijöiden palkkaamisessa tai työlupien hankkimisessa.

Juridiset velvoitteet helposti ja asiantuntevasti

Huolehdimme yrityksesi viranomaisilmoituksista, palkanmaksusta ja verotuksesta kohdemaassa paikallisten lakien ja asetusten mukaisesti.

Toimimme myös sillanpääasemana Suomessa

Huolehdimme kansainvälisesti toimivien yritysten tytäryhtiöiden tai sivuliikkeiden taloushallinnosta Suomessa.

 

UHY TietoAkseli on itsenäinen jäsen maailmanlaajuisessa liikkeenjohdon ja taloushallinnon yritysketjussa UHY Internationalissa, jota hallinnoi Iso-Britanniassa sijaitseva yritys Urbach Hacker Young International Limited. UHY on verkoston yhteisesti käyttämä tuotemerkki. Tässä esitetyt palvelut tarjoaa UHY Tietoakseli, ei UHY tai mikään muu jäsenyritys UHY-verkostossa. UHY ja siihen kuuluvat muut yritykset eivät ole vastuussa toisen jäsenyrityksen tarjoamista palveluista. 

An independent member of UHY

UHY-verkosto on osa Forum of Firmsia, kansainvälistä taloushallinnon yrityksistä koostuvaa järjestöä. Lisätietoa osoitteessa www.forumoffirms.org.

Sovi tapaaminen

Ota yhteyttä ja katsotaan, miten voimme auttaa.

Lähetä viesti

tai soita suoraan asiantuntijoillemme

Sanna Vähäkömi

010 3472 868