Kansainväliset palvelut – UHY

Taloushallinnon tukea kun on aika suunnata uusille markkinoille, kattavan verkoston turvin.

Tarjoamme ainutlaatuista palvelua kansainvälistyville suomalaisyrityksille

Onko yritystoimintasi laajentumassa uudelle markkina-alueelle? Suunnitteletko tytäryhtiön perustamista ulkomaille?

Meiltä saat kattavat taloushallinnon ja yritysoikeuden palvelut myös silloin, kun yritystoimintasi ulottuu kotimaan rajojen ulkopuolelle. Olemme myös erinomainen kumppani jo kansainvälistä liiketoimintaa harjoittavalle yritykselle.

UHY Internationalin itsenäinen jäsen

TietoAkseli on ainoa suomalainen hyväksytty jäsen UHY Internationalissa, yhdessä maailman johtavista liikkeenjohdon ja taloushallinnon yritysketjuista. Verkostoomme kuuluu taloushallinnon asiantuntijayrityksiä liki 100 maassa ja lähes 300 kaupungissa. Yhteistyökumppaneidemme avulla palvelemme Suomessa toimivia kansainvälisten yritysten tytäryhtiöitä sekä suomalaisia yrityksiä kaikkialla maailmassa.

UHY:n verkoston kautta kykenemme tarjoamaan syvällistä asiantuntemusta kohdemaan poliittisesta ja liiketoiminnallisesta ympäristöstä sekä juridiikasta. Tämä on erittäin tärkeää onnistuneessa kansainvälistymisprojektissa. Käytettävissämme ovat myös alueelliset uutiset, case-tutkimukset ja liiketoimintaympäristöä kuvaavat oppaat. Tietomme ovat aina ajan tasalla.

 

Lähes 100 maata kattava tukiverkosto

UHYn jäsenverkoston kautta saat käyttöösi paikallista taloushallinnon ja tilintarkastuksen huippuosaamista lähes 100 maassa ympäri maailman.

Syvällistä paikallisten olojen ymmärrystä

Avustamme yrityksen tai sivuliikkeen perustamisessa kohdemaahan paikallisten käytäntöjen mukaisesti.  Autamme myös sopivien toimitilojen etsimisessä, työtekijöiden palkkaamisessa tai työlupien hankkimisessa

Juridiset velvoitteet helposti ja asiantuntevasti

Huolehdimme yrityksesi viranomaisilmoituksista, palkanmaksusta ja verotuksesta kohdemaassa paikallisten lakien ja asetusten mukaisesti

Toimimme myös sillanpääasemana Suomessa

Huolehdimme kansainvälisesti toimivien yritysten tytäryhtiöiden tai sivuliikkeiden taloushallinnosta Suomessa.

 

Disclaimer: UHY TietoAkseli is a member of Urbach Hacker Young International Limited, a UK company, and forms part of the international UHY network of legally independent accounting and consulting firms. UHY is the brand name for the UHY International network. The services described herein are provided by the Firm and not by UHY or any other member firm of UHY. Neither UHY nor any member of UHY has any liability for services provided by other members.

An independent member of UHY

The UHY network is a member of the Forum of Firms, an association of international networks of accounting firms. For additional information on the Forum of Firms, visit www.forumoffirms.org 

 

Sovi tapaaminen

Ota yhteyttä ja katsotaan, miten voimme auttaa.

Lähetä viesti

tai soita suoraan asiantuntijoillemme

Antti Liimatainen

010 3472 866

Aki Vesin

010 3472 812

Lea Sinivaara

010 3472 872

Päivi Heiskanen

010 3472 310

Inka Autio

010 3472 802

Sara Jormakka

010 3472 839