Mittaa talousjohtamisen kuntotasonne

Hyödynnä maksuton talouden johtamisen testityökalu, jotta saisit selville kuntotasonne nykytilanteen.

Työkalu pureutuu taloushallinnan nykytilaan, talousjohtamisen tasoon, hallinnon huolenpitoon ja yritysvarallisuuden turvaamiseen. Eli teemoihin, joista jokaisen yrityksen pitäisi pitää huolta, jotta pitkän matkan liiketoimintakunto ei pääsisi notkahtamaan.

Testin lopuksi saat numeerisen arvion yrityksenne talousjohtamisen nykytilasta.

 

Miksi lataisin työkalun?

Miksi?

Kaikki yritykset eivät tarvitse omaa talousjohtajaa, mutta jokaisen menestystä kohti kiihdyttävän yrityksen taloutta pitää kuitenkin johtaa. Numerot ovat jäävuoren huippu, mutta talouden hoiva tapahtuu arjessa – niin pienillä kuin isoilla yrityksillä. Kuntotestityökalumme auttaa nykytilan kehittämisessä, sillä kehittämiskohteita taloudessa löytyy aina. Testin myötä sinulla on paremmat edellytykset johtaa yrityksen taloutta. Lopullinen tavoite kaikessa on yrityksenne liiketoiminnan kehitys ja yhä parempi menestys.

Työkalu sisältää kysymyksiä seuraavista osa-alueista

  • Taloushallintosi nykytila
  • Talousjohtamisen taso
  • Hallinnon huolenpito
  • Yritysvarallisuuden turvaaminen
Lopuksi työkalu laskee keskiarvot osa-alueittain, joiden avulla voit tarkastella talouden johtamisen nykytilaa ja kehittämistarpeita yrityksessäsi. Keskiarvon jäädessä alle 3, suosittelemme harkitsemaan tarkemman analyysin ja kehityssuunnitelman tekemistä.

 

Tutustu tietosuojaselosteeseemme.

 

Antamalla yhteystietosi hyväksyt TietoAkselin tietosuojakäytännöt ja suostut siihen, että voimme lähettää sinulle markkinointiviestintää ajankohtaisista tapahtumista, sisällöistä ja palveluista. Voit milloin tahansa muokata tilaustasi tai perua viestinnän.