Talouden johtamisen kuntotesti

Lataa maksuton talouden johtamisen kuntotesti -työkalu käyttöösi. Excel-työkalumme pureutuu tyypillisiin pk-yritysten taloushallinnossa ja talouden johtamisessa kohtaamiin haasteisiin. Lopuksi saat yrityksesi talouden nykytilasta numeerisen arvion. Tutustu työkalun tarkempaan sisältöön tästä.

Tutustu tietosuojaselosteeseemme.

 

Antamalla yhteystietosi hyväksyt TietoAkselin tietosuojakäytännöt ja suostut siihen, että voimme lähettää sinulle markkinointiviestintää ajankohtaisista tapahtumista, sisällöistä ja palveluista. Voit milloin tahansa muokata tilaustasi tai perua viestinnän.

 

 

 

Miksi?

Kaikki yritykset eivät tarvitse omaa talousjohtajaa, mutta jokaisessa menestyvässä yrityksessä taloutta pitää kuitenkin johtaa. Numeroiden lisäksi se tarkoittaa myös hallinnollista huolenpitoa. Talousjohtaminen on kaikenkokoisten, ei vain isojen yritysten asia.

Kuntotestimme auttaa arvioimaan talouden johtamisen nykytilaa ja kehittämistarpeita: mitkä asiat taloushallinnossa ja talousjohtamisessa kannattaa laittaa kuntoon, jotta yrityksesi menestyy ja pystyy kehittämään toimintaansa tulevaisuudessa. 

Työkalu sisältää kysymyksiä seuraavista osa-alueista

  • Taloushallintosi nykytila
  • Talousjohtamisen taso
  • Hallinnon huolenpito
  • Yritysvarallisuuden turvaaminen

Lopuksi työkalu laskee keskiarvot osa-alueittain, joiden avulla voit tarkastella talouden johtamisen nykytilaa ja kehittämistarpeita yrityksessäsi. Keskiarvon jäädessä alle 3, suosittelemme harkitsemaan tarkemman analyysin ja kehityssuunnitelman tekemistä.