GDPR tutuksi – Pieni tietosuojaopas

Tässä oppaassa kerromme selkokielisesti miten EU:n tietosuoja-asetukseen tulee käytännössä valmistautua ja kerromme vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin.

Miksi lataisin oppaan?

Miksi?

EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen siirtymäaika päättyy 25.5.2018. Tietosuoja-asetus koskee käytännössä kaikkia organisaatioita, niinpä se on luultavasti yksi tarkimmin tutkituista ja uutisoiduista EU:n antamista asetuksista koko maailmassa.

Kokosimme tähän oppaaseen tietoa ajankohtaisista tietosuoja-asetukseen liittyvistä kysymyksistä, jotka mietityttävät monia tietosuoja-asetukseen valmistautuvia organisaatioita.

Oppaassa kerromme:

  • Tietosuoja-asetuksen tarkoitus ja tavoitteet
  • Millaisia henkilötietoja ja henkilörekistereitä organisaatioissa yleensä käsitellään?
  • Miten henkilötietoja käsitellään ja suojataan asianmukaisesti?
  • Millaista dokumentaatiota tietosuoja-asetus edellyttää?
  • Miten rekisteröityjen oikeudet voidaan toteuttaa?
  • Miten TietoAkseli henkilötietojen käsittelijänä on valmistautunut tietosuoja-asetukseen?

Huomio:TietoAkselin asiakkaille olemme lähettäneet yksityiskohtaisemman tietosuojaoppaan ja tietosuojaselosteet sähköpostitse. Saat lisätietoa näistä dokumenteista myös osoitteesta tietosuoja@tietoakseli.fi.

Tutustu tietosuojaselosteeseemme.

Antamalla yhteystietosi hyväksyt TietoAkselin tietosuojakäytännöt ja suostut siihen, että voimme lähettää sinulle markkinointiviestintää ajankohtaisista tapahtumista, sisällöistä ja palveluista. Voit milloin tahansa muokata tilaustasi tai perua viestinnän.

GDPR Tutuksi - Pieni tietosuojaopas