HR-kartta™

Henkilöstöhallinnon asiantuntijamme laativat avuksesi HR-kartan™, joka auttaa matkalla nykytilan kehityskohteista kohti yrityksenne henkilöstöhallinnon tavoitetilaa.

Lue lisää >

HR-kartta™ näyttää suunnan kohti henkilöstöhallinnon tavoitetilaa

Kartoitamme HR-asioiden nykytilan ja näytämme suunnan. HR-kartan™ avulla selvitämme yrityksesi henkilöstöasioiden nykytilan, tulevaisuuden tahtotilan sekä keskeiset toimenpiteet ja kehityskohteet, joiden avulla tavoitteet voidaan saavuttaa.

HR-kartta™ auttaa kaikenkokoisia yrityksiä, jotka ovat kiinnostuneita henkilöstöasioidensa hallinnasta ja kehittämisestä. Palvelumme avulla varmistat, että yrityksesi henkilöstöhallinto tukee liiketoimintaa, noudattaa lainsäädännön vaatimuksia eikä sisällä olennaisia riskitekijöitä. Esimerkiksi kasvavassa yrityksessä henkilöstömäärän lisääntyessä lakisääteiset velvoitteet tulee tunnistaa ja toteuttaa.

Millaisia asioita olisi hyvä tarkastella?

  • Tulevatko lakisääteiset velvoitteet hoidetuksi?
  • Onko tietoturva huomioitu riittävällä tasolla henkilöstödatan käsittelyssä?
  • Ovatko oikeat henkilöt oikeissa rooleissa?
  • Tukeeko henkilöstösuunnittelu liiketoiminnan strategiaa?
  • Voidaanko HR-raportoinnilla tuottaa tukea johtamiselle?
  • Ovatko henkilöstön toimenkuvat selkeät ja tavoitteet asetettu?

 

Et maksa turhasta

Yhteistyömme lähtee aina liikkeelle kattavasta HR-asioiden nykytilan kartoituksesta ja kehityskohteiden määrittämisestä. Sen jälkeen voit valita tarpeisiisi ja resursseihisi sopivat palvelut.

HR-asiantuntijoiden vahva osaaminen tukenasi

Palvelun tuottaa aina HR-palveluihin erikoistunut asiantuntijamme.

Saat helposti kokonaiskuvan HR-asioihin

Palvelumme avulla saat helposti selkeän katsauksen yrityksesi HR-kokonaisuuteen ja hahmotat tärkeimmät kehitettävät kohdat.

”Saimme sen mitä olimme tilanneetkin: kokonaiskuvan HR-asioidemme tilanteesta ja ehdotuksia henkilöstöhallinnon kehittämiseen.”

– Talouspäällikkö Rea Niiranen, Hepacon Oy

Lue asiakastarina

Näin HR-kartta™ toimii:

Vaihe 1: Laadimme kartan yhteistyössä.

Yhteistyömme lähtee aina liikkeelle kattavasta HR-asioiden nykytilan kartoituksesta. Sen jälkeen voit halutessasi valita meiltä tarpeisiisi ja resursseihisi sopivat palvelut.

Asiantuntijamme käy kanssasi läpi HR-kartan™ tulokset ja saat kirjallisen raportin, joka sisältää lyhyen esittelyn yhtiön liiketoiminnasta, tulevaisuuden tahtotilan ja tavoitteiden määrittämisen, keskeiset havainnot eri osa-alueista sekä toimenpiteet ja havaitut kehityskohteet. Palvelun tuottaa aina HR-palveluihin erikoistunut asiantuntijamme.

Vaihe 2: Autamme tarvittaessa toteutuksessa.

Kartan avulla löytyneisiin kipupisteisiin ja kehityskohtiin saat meiltä avuksi halutessasi ulkoistetun HR-asiantuntija- tai HR-päällikköpalvelun.

Kuinka voisimme auttaa?

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous:

Lähetä viesti

tai ole suoraan yhteydessä asiantuntijoihimme:

Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@tietoakseli.fi

Hanna Kivimäki

asiantuntija, HR-palvelut

010 3472 443

Sami Lehtinen

Growth Manager, palkka- ja HR-palvelut (yli 50 hlö)

044 7506 731