Ensiaskelista exitiin – ValueFramen tarina -aamiaistilaisuus 10.12.2019

Tilaisuus on peruttu, pahoittelemme!

Tutustu tietosuojaselosteeseemme.

Aika: tiistai 10.12.2019 klo 8.30-10.30
Paikka: Crazy Town, lava-alue, Rautatienkatu 21 B, 33100 Tampere

TietoAkselin myynti- ja markkinointijohtaja, osakas ja hallituksen jäsen Harri Kanerva on toiminut yrittäjänä vuodesta 1993 alkaen muutamaa lyhyttä harharetkeä lukuunottamatta.

Jouluisen aamiaisen jälkeen Harri kertoo perustajaosakkaan ja toimitusjohtajan näkökulmasta vuonna 2001 perustetun ValueFrame Oy:n tarinan yrityksen ensiaskelista onnistuneeseen exitiin Vismalle joulukuussa 2016. ValueFrame oli ensimmäinen suomalainen asiantuntijayritysten SaaS-toiminnanohjausjärjestelmä, joka oli mm. kuusi vuotta peräkkäin Deloitten Fast50 -listalla, sekä kahdesti European Business Awardsin Suomen edustajana.

Esitys tarjoilee käytännönläheisen näkökulman kasvuyrityksen vaiheisiin ja vinkkejä käytännön johtamiseen, yrityksen arvon kehittämiseen ja exit-valmiuden varmistamiseen.

Esityksen jälkeen sinulla on loistava mahdollisuus jäädä keskustelemaan talouden matkaoppaidemme kanssa mieltä askarruttavista kysymyksistä.

Katso tarkemmat tiedot asiantuntijoista ja ohjelmasta tästä.

 

Ohjelma:

klo 8.30 Aamiainen, joulupuuro
klo 9.00-10.00 Ensiaskelista exitiin – ValueFramen tarina, Harri Kanerva
klo 10.00-10.30 Sparraukset ja keskustelut halukkaille

Elisa Akselin

Markkinointiasiantuntija

010 3472 834

 

Harri Kanerva on TietoAkseli Yhtiöiden myynti- ja markkinointijohtaja, osakas ja hallituksen jäsen. Harrilla on yli 20 vuoden kokemus yrittäjänä toimimisesta, taloushallinnosta, raportoinnista sekä ohjelmisto- ja palveluliiketoiminnan johtamisesta ja kehittämisestä. Harri toimi perustamansa asiantuntijayritysten toiminnanohjaukseen keskittyneen ValueFrame Oy:n toimitusjohtajana ja osakkaana joulukuuhun 2016, kunnes yhtiö siirtyi yrityskaupalla osaksi Visma-konsernia.

 

Markus Johansson

Manager, Corporate Finance -palvelut

045 6901 866

 

Markus Johansson toimii TietoAkselissa palvelupäällikkönä Keski-Suomen ja Pirkanmaan alueella, vastaten alueiden uusasiakashankinnasta. Markus omaa pitkän taustan finanssipuolelta ja yritysten kansainvälistymisestä. Myynti ja markkinointi ovat lähinnä Markuksen sydäntä.