Talouden ja johtamisen akselilla
Näkemyksiä ja kokemuksia taloudesta, verotuksesta sekä johtamisesta

Palaa blogiin

Mira Keränen: ”TietoAkselilla on hyvä työporukka, monipuoliset työmahdollisuudet ja hyvät mahdollisuudet itsensä kehittämiseen!”

Työntekijätarina: Mira Keränen

Jyväskyläläinen Mira Keränen tutustui TietoAkseliin aikoinaan työharjoittelun kautta. Harjoittelun päätteeksi hänelle tarjottiin kesätöitä, jotka poikivat lopulta vakituisen työpaikan yrityksen palveluksessa. Työnsä hyviksi puoliksi Mira mainitsee uuden oppimisen ja monipuoliset työtehtävät.

TietoAkseli – tulevaisuuden tilitoimisto – panostaa sähköiseen taloushallintoon, kokonaisvaltaiseen osaamiseen ja asiakastyytyväisyyteen. Viiden kuukauden työharjoittelun ansiosta Mira pääsi tutustumaan yrityksen toimintaan monipuolisesti ennen varsinaisen työn alkamista.

– Kun tulin taloon, opettelin vähän kaikesta kaikkea. Päädyin työskentelemään ostoreskontranhoitajana ja kirjanpitäjänä. Minulla oli jonkin verran kokemusta erilaisista taloushallinnon tehtävistä, mutta täällä teen aiemmista tehtävistä poiketen suoraa asiakastyötä, Mira kertoo työnkuvastaan.

Jokainen päivä on erilainen

– Vaihtelevat työtehtävät tekevät työstä mielenkiintoisen sekä samalla haasteellisen, Mira kertoo.

Ala muuttuu erilaisten säädösten vuoksi jatkuvasti, mikä tarjoaa uusia haasteita ja onnistumisen elämyksiä. Parasta on, kun opitut asiat saa vietyä oman asiakkaansa arkeen.

– Harva päivä on täysin samanlainen. Asiakkailta tulee kysymyksiä, joihin selvitämme vastauksia tarpeen mukaan yksin tai tiimeissä. Oma osaaminen kasvaa ja työn sisältö vaihtelee. On todella palkitsevaa, kun omaksuu uuden tiedon ja saa välittää sen myös asiakkaalle!

– Joka päivä oppii jotain uutta, ja omat taidot kehittyvät. Mitä enemmän taitojaan kehittää, sitä haasteellisempia työtehtäviä voi ottaa vastaan, Mira toteaa.

Avoin työilmapiiri tekee työpaikasta viihtyisän

Työpaikkansa ehdottomaksi vahvuudeksi Mira nostaa työporukan. Viestintä koko henkilöstön välillä yrityksen johdosta esimiehiin ja jokaiseen työntekijään on todella avointa, eikä apua tarvitse pelätä pyytää.

– Työkaverit ovat todella mukavia – täällä on monipuolisesti erilaisia ja erittäin ammattitaitoisia ihmisiä töissä. Esimiehet ovat mukana jokapäiväisessä arjessa, ja he ovat valmiita auttamaan erilaisissa ongelmatilanteissa. Kun on hyvä työporukka, sen myötä myös viihtyy hyvin.

– Jos olet innostunut ja kehittymishaluinen tyyppi, hae meille töihin, Mira kehottaa lopuksi.