Talouden ja johtamisen akselilla

Näkemyksiä ja kokemuksia taloudesta, verotuksesta sekä johtamisesta

Palaa blogiin

Asiakastarina: Hyvä tilitoimisto mahdollistaa Coffean yrittäjälle omaan työhön keskittymisen

Asiakastarina: Coffea - Hyvä tilitoimisto mahdollistaa omaan työhön keskittymisen

Kahviin, teehen ja käsintehtyyn suklaaseen erikoistunut Coffea Oy löysi itselleen luotettavan ja palvelevan tilitoimistokumppanin. Yhteistyö TietoAkselin kanssa on jatkunut helmikuusta 2012. Ystävällinen ja asiantunteva palvelu on antanut Coffean yrittäjälle mahdollisuuden keskittyä omaan ydinliiketoimintaansa – asiakkaiden palvelemiseen.

Erikoiskahvien, puhtaan irtoteen ja käsintehdyn suklaan ystäviä palveleva Coffea perustettiin Jyväskylässä helmikuussa 2012, jolloin ajankohtaiseksi tuli myös hyvän tilitoimiston löytäminen.

– Etsin tilitoimistoja verkosta muutaman kuukauden ajan. TietoAkselista sain ystävällistä ja asiantuntevaa palvelua sekä hinnaltaan sopivan aloituspaketin yrityksen perustamiseen ja kirjanpitoon, kertoo Coffean omistaja Jorgos Skaniakos.

Yhteistyö TietoAkselin kanssa on pelannut hyvin

TietoAkseli palvelee Coffeaa lähes kaikissa talouteen liittyvissä asioissa, mitä yritys tarvitsee pyöriäkseen. Näihin kuuluvat palkanmaksu, kirjanpito ja tilinpäätökset. Skaniakos sai myös konsultaatioapua yrityksen perustamisvaiheessa ja myöhemmin ohjeistusta käytännön toimintaan.

– Yhteistyön aloittaminen TietoAkselin kanssa oli erittäin helppoa. Paikallisena toimijana se oli hyvin lähellä, ja palvelu on alusta asti ollut erittäin ystävällistä – ongelmia ei ole ollut, Skaniakos toteaa.

”Pääsen keskittymään omaan tekemiseen”

Pienenä yrityksenä Coffealle on tärkeää saada keskittyä oman liiketoimintansa pyörittämiseen, eli asiakkaiden palvelemiseen. TietoAkselin hoitaessa yrityksen taloutta, aikaa jää muuhunkin. Yhteydenpito Coffean ja TietoAkselin välillä on jatkuvaa ja helppoa.

– Tapaamme kuukausittain ja olemme yhteydessä sähköpostin ja puhelimen välityksellä. Puhelimeen vastataan aina ja joskus on viestitelty jopa Facebookin kautta, Skaniakos kertoo.

– Pääsen keskittymään omaan tekemiseen. Ei tarvitse miettiä taloudenpitoa, kun tilitoimisto hoitaa kaiken. Minulle on myös tärkeää tietää mitä tilitoimistossa tapahtuu, ja siinä TietoAkseli on ykkönen, Skaniakos lopettaa.

Katso myös video:

Coffea ulkoisti taloushallintonsa – katso video