Ohjeet opiskelijoille

Taloushallintoalan opiskelijoille

Taloushallintoalan työllisyysnäkymät ovat erinomaiset ja toimiala kasvaa keskimääräistä nopeammin. Uusille osaajille on siten jatkuvasti kysyntää. Suurin osa henkilöstöstämme työskentelee asiakkaidemme taloushallinnosta tai palkkahallinnosta vastaavina asiantuntijoina, yritysjärjestelyiden asiantuntijoina tai tilintarkastajina. Lisäksi meillä työskentelee henkilöstöä myös tukipalveluissa, myynnissä, markkinoinnissa sekä viestinnässä.

Harjoittelu tai opinnäytetyö TietoAkselissa

Tarjoamme työharjoittelumahdollisuuksia taloushallintoalan opiskelijoille ympäri vuoden. Rekrytoimme vuosittain noin viisi harjoittelijaa keskimäärin 3-6 kuukauden pituisille harjoittelujaksoille. Harjoittelijat työskentelevät pääasiassa osana taloushallintopalvelu- ja palkanlaskentatiimejämme.

Opinnäytetyöpaikkoja meiltä voivat hakea opintojen päätösvaiheessa olevat opiskelijat. Opinnäytetyömahdollisuuksia tarjoamme pääasiassa opiskelijoiden harjoittelu- tai kesätyöjaksoihin yhdistettynä.

Kaikille harjoittelijoille laaditaan henkilökohtainen perehdytyssuunnitelma ja he käyvät läpi kattavan perehdytysohjelmamme. Onnistunut työharjoittelu kehittää opiskelijan valmiuksia siirtyä työelämään ja mahdollistaa usein työllistymisen meillä myös tulevaisuudessa!

Kerrothan omista toiveistasi tai ideoistasi työharjoittelua tai opinnäytetyön aihetta kohtaan hakemuksessasi. Olemme sinuun yhteydessä, jos voimme tarjota sinulle sopivaa harjoittelua tai opinnäytetyön aihetta.

Käsittelemme kaikki työpaikkahakemukset sähköisesti rekrytointijärjestelmämme avulla. Ethän lähetä meille hakemuksia tai liitetiedostoja sähköpostitse.

 

Ota meihin yhteyttä rekrytointiin liittyvissä kysmyksissä:

 

Katso avoimet työpaikat!

 

Ohjeet hakemuksen jättämiseksi