TietoAkseli Yhtiöt

7

Toimipaikkaa

+100

Työntekijää

+7

Liikevaihto (milj. euroa)

1000

Asiakasta

50

Vuotta pisimmät asiakassuhteet

UHY TietoAkseli

TietoAkseli on tulevaisuuden tilitoimisto. Autamme sinua hallitsemaan yrityksesi taloutta, kehittämään liiketoimintaasi ja kasvattamaan omaisuutesi arvoa.

Näin tulevaisuuden tilitoimisto palvelee

Yhdistämme digitaalisen taloushallinnon teknologian huomaavaiseen palveluun ihmiseltä ihmiselle. Palvelumme auttaa ennakoimaan tulevaa ja tekemään parempia päätöksiä.

Faktoja TietoAkselista

  • Auktorisoitu tilitoimisto. Olemme Suomen Taloushallintoliitto ry:n valvoma, auktorisoitu tilitoimisto. Osaamisemme, tietojärjestelmämme ja toimintatapamme ovat alan huippuluokkaa. Toimintamme on asianmukaisesti vastuuvakuutettu ja henkilöstömme taidot ovat aina ajan tasalla.
  • Sertifioitu laadunhallintajärjestelmä. Laadunhallintajärjestelmämme on sertifioitu ISO 9001 -standardin mukaisesti. Sertifikaattimme täyttää johtamisjärjestelmän vaatimukset digitaalisten ja kansainvälisten tilitoimisto- ja taloushallintapalveluiden laajuudessa. Panostamme asiakastyytyväisyyteen ja toimintamme jatkuvaan parantamiseen.
  • Sähköisen taloushallinnon edelläkävijä. Olemme saavuttaneet Procountor Internationalin partneriohjelman korkeimman tason ja olemme myös virallinen Lemonsoft- yhteistyökumppani. Toteutamme vaativatkin sähköisen taloushallinnon integraatiot ja käyttöönottoprojektit.
  • Kansainvälinen toimija. TietoAkseli on ainoa suomalainen hyväksytty jäsen UHY Internationalissa, yhdessä maailman johtavista liikkeenjohdon ja taloushallinnon yritysketjuista. Palvelemme paitsi Suomessa toimivia kansainvälisten yritysten tytäryhtiöitä myös suomalaisia yrityksiä kaikkialla maailmassa.

TietoAkseli Yhtiöt

TietoAkseli Yhtiöt on konserni, joka tarjoaa kattavat yrityshallinnon asiantuntijapalvelut saman katon alta. UHY TietoAkselin lisäksi konserniimme kuuluvat myös henkilöstön kehittämisen palveluihin keskittynyt Odeco Oy ja yritysjärjestelyjen asiantuntijana toimiva Vinanssi Corporate Finance.

Toimipisteemme sijaitsevat Jyväskylässä, Helsingissä, Tampereella, Ikaalisissa, Ruovedellä, Mikkelissä ja Oulussa. TietoAkseli Yhtiöihin kuuluvien yritysten liikevaihto oli viime vuonna yli seitsemän miljoonaa euroa ja konsernimme työllistää tällä hetkellä yli 90 henkilöä.

Odeco Oy

Odeco on vuonna 1984 perustettu organisaatioiden ja henkilöstön kehittämiseen erikoistunut konsulttiyritys. Missionamme on auttaa asiakkaitamme kehittymään. Palvelumme tähtäävät laadukkaiden ja tuloksellisten ratkaisujen tuottamiseen. Tavoitteemme on asiakkaidemme menestyksen ja kasvun tukeminen auttamalla heitä kehittämään toimintaansa henkilöstöresurssien näkökulmasta.

www.odeco.fi

Vinanssi Corporate Finance

Vinanssi on pienten ja keskisuurten yritysten yritysjärjestelyihin erikoistunut asiantuntijayritys. Tunnemme yrityksesi arvon. Laadukas arvonmäärityspalvelumme perustuu laskentaosaamiseen, laajaan ymmärrykseen liiketoiminnasta ja sen toimintaympäristöstä sekä jatkuvaan operointiin yrityskauppamarkkinoilla.

www.vinanssi.fi

 

UHY TietoAkseli is a member of Urbach Hacker Young International Limited, a UK company, and forms part of the international UHY network of legally independent accounting and consulting frms. UHY is the brand name for the UHY International network. The services described herein are provided by the Firm and not by UHY or any other member frm of UHY. Neither UHY nor any member of UHY has any liability for services provided by other members.