Työpaikat

Olemme vakavarainen ja luotettava taloushallinnon asiantuntijayritys, joka välittää asiakkaidensa ja henkilöstönsä tulevaisuudesta. Työtämme ohjaa perheyrityksen arvomaailma ja halu olla etulinjassa nopeasti muuttuvalla toimialalla.

Emme tyydy tallentamaan mennyttä, vaan autamme asiakasta katsomaan tulevaisuuteen. Yhdistämällä digitaalisen taloushallinnon teknologian huomaavaiseen palveluun ihmiseltä ihmiselle, tarjoamme asiakkaalle tukea liiketoiminnan kehittämiseen ja omaisuuden arvon kasvattamiseen.

Meillä asiantuntijat tekevät työtä tiiviisti asiakasrajapinnassa hyödyntäen koko konsernimme osaamista. Pääset töihin monenlaisten, niin taloushallinnon, HR:n, myynnin, yritysjärjestelyiden, tilintarkastuksen, tukipalveluiden, viestinnän kuin markkinoinnin ammattilaisten kanssa. Tarjoamme mahdollisuuden kehittää osaamistasi pitkäjänteisesti osaamispoluissa, jotka tukevat liiketoimintamme kehittymistä. Kaupan päälle saat myös ammattitaitoiset ja mukavat työkaverit, kilpailukykyiset työsuhde-edut, liukuvan työajan ja etätyömahdollisuuden, toimivan työympäristön sekä alan parhaat työvälineet. 

Etsimme jatkuvasti taloushallinnon ammattilaisia erilaisiin asiantuntijatehtäviin. Voit olla kokenut konkari tai uransa alussa oleva nuori ammattilainen. Odotamme, että olet oma-aloitteinen ja motivoitunut oppimaan uutta. Hyvät yhteistyö- ja asiakaspalvelutaidot ovat tärkeitä alalla menestymiseksi. Mikäli meillä ei ole avoimia työpaikkoja, älä epäröi laittaa avointa hakemusta. 
 
 

Avoimet työpaikat:

Sijainti:

Haku päättyy:

Taloushallinnon harjoittelija
Jyväskylä 30.11.2017
Avoin hakemus
   
Avoin hakemus, opiskelijat    
     
   
     
     
     
     
 
 

 

 

Ota meihin yhteyttä rekrytointiin liittyvissä kysmyksissä:

 

Katso avoimet työpaikat!

 

Ohjeet hakemuksen jättämiseksi