Referenssit

 

Plus Katsastus

 

Plus Katsastus

Plus Katsastus on 100%:sesti suomalaisten yrittäjien hallinnoima katsastusalan yhtiö, jonka tarkoituksena on palvella kuluttajia kaikissa katsastusasioissa asiantuntevasti ja hyvällä palveluasenteella.
 
 
 
 
Finn-Savotta Oy

Finn-Savotta

Finn-Savotta on vuonna 1955 perustettu perheyritys, jonka sydämen asiana on suunnitella ja valmistaa tuotteita luonnossa liikkuvalle ihmiselle, kaikenlaisiin olosuhteisiin. Savotta on tunnettu alan harrastajien ja ammattilaisten arvostama tuotemerkki, joka merkitsee käyttäjilleen taattua laatua ja luotettavuutta.

Nordic Business Forum

Nordic Business Forum

Nordic Business Forum Oy (Ltd.) is a business development company focusing on open business seminars. We organize and host some of the most significant open business seminars in Northern Europe. Our seminars bring many of the world’s most enlightening experts and thinkers to share their ideas in business today and in the future.
Hotelli Yöpuu

Hotelli Yöpuu

Hotelli Yöpuu & Ravintola Pöllöwaari Jyväskylän sydämessä tarjoavat elämyksiä ja ainutkertaista tunnelmaa. Ainutlaatuisuuden takaa se, ettei toista samanlaista hotelli-ravintolaa löydy muualta.
 
 
 
EduCluster Finland

EduCluster Finland

EduCluster Finland Ltd is an expert organization creating educational excellence. Tailored solutions are designed and implemented in collaboration with partners and Finnish experts to enable competence building.

Centero Oy

Centero

Kun tarvitset pelkän ruuvimeisselin, ei kannata ostaa koko autokorjaamoa. Centero on täsmäosaaja, kun tarvitset tiukkaa asiantuntemusta MSI-paketointiin, sovellusvirtualisointiin tai työasemaympäristön vakiointiin ja järjestelmänhallintaan.


Uniresta

Uniresta

Uniresta Oy - hyötyä ja hyvinvointia oululaiselle opiskelijalle. Uniresta Oy tarjoaa laadukkaita opiskelija- ja henkilöstöravintolapalveluja sekä monipuolisia juhla- ja cateringpalveluja.
Siparila

Siparila Oy on puunjalostusteollisuuden kasvuyritys. Yritys kehittää turvallisia puutuotteita tulevaisuuden koteihin ja rakentamisen laatua parantavia palveluja.


Powen Oy

Powen Oy

Powen Oy:ssa on Suomen vahvinta Microsoft BI -osaamista. Meidän palveluiden ja Microsoft BI -työkalujen avulla voit luoda datasta tietoa ja tiedosta älyä, jota tarvitaan päätöksentekoon ja kehittymiseen.ao-koulutus Oy

ao-koulutus

Jyväskylän koulutuskuntayhtymä on sivistyksen, taitamisen ja yrittäjyyden monikulttuurinen oppimisyhteisö ja työelämän kehittäjä. Koulutuskuntayhtymä järjestää koulutusta 22 000 opiskelijalle.


Silmu Software Oy

Silmu Software

Etsitkö IT-alan ammattilaisia, jotka voivat tehdä ideoistasi totta? Silmu Software tarjoaa laadukasta ja kaiken kattavaa ohjelmistotuotantoa vaativiin tarpeisiin.


Naissaari Catering Oy

Naissaari Catering

Naissaaren Kahvi- ja Juhlahuone sijaitsee Jyväskylässä, Vaajakosken Naissaaressa, Päijänteen ja kanavan rannalla, aivan nelostien varrella. Tarjolla on aina tuoreet talossa leivotut pullat, kakut ja herkullisia suolaisia sekä makeita leivonnaisia kauden mukaan.
Kansainvälinen Turveyhdistys ry

Kansainvälinen Suoyhdistys ry

The IPS is an organisation of corporate and individual members dedicated to the responsible management and Wise Use of peatlands and peat.
PrintSport Racing

PrintSport Racing

Printsport Oy on vuonna 1997 perustettu moottoriurheiluun erikoistunut yritys. Olemme saavuttaneet yhdessä asiakkaidemme kanssa kymmeniä SM-kärkisijoja ja tuhansia sarjapisteitä.
Tuhansien Järvien Uusyrityskeskus ry

Tuhansien Järvien uusyrityskeskus

Apua yritystoiminnan aloittamiseen. Uusyrityskeskus tarjoaa maksutonta ja luottamuksellista neuvontaa yritystoimintaa suunnitteleville ja aloittaville yrittäjille Keski-Suomen alueella.
 
 
 

Protacon Group

Protacon Group on suomalainen teknologia-alan suunnittelu- ja palveluyritys. Protacon Group tuottaa tehokkaita ja joustavia ratkaisuja projektoinnin, tuotannon ja ylläpidon tarpeisiin.