Sähköinen taloushallinto

Sähköinen taloushallinto säästää aikaa ja rahaa

Yrittäjän aika on arvokasta. Sähköinen taloushallinto on kustannustehokkain ja nopein tapa järjestää yrityksen talousasiat. Vapautuva aika voidaan käyttää varsinaiseen liiketoimintaan ja tuloksentekoon.

Sähköisessä taloushallinnossa yrityksen kaikki laskut käsitellään sähköisenä ja laskujen kirjanpitotapahtumat muodostuvat automaattisesti. Sähköisen taloushallinnon palvelumme ovat käytettävissäsi pilvipalveluna millä tahansa päätelaitteella, kuten tietokoneella, matkapuhelimella tai tabletilla. Niinpä yrityksen osto- ja myyntireskontra sekä taloushallinnon raportit ovat aina ajan tasalla ja tarkasteltavissa napin painalluksella missä päin maailmaa tahansa.

Sähköisen taloushallinnon hyödyt asiakkaallemme

  • Sähköinen taloushallinto sopii kaiken kokoisille yrityksille
  • Sähköinen taloushallinto on kustannustehokkain ja nopein tapa järjestää yrityksen talousasiat
  • Sähköisen taloushallinnon palvelumme ovat käytettävissäsi pilvipalveluna millä tahansa päätelaitteella
  • Osto- ja myyntireskontra sekä taloushallinnon raportit ovat aina ajan tasalla ja tarkasteltavissa helposti missä päin maailmaa tahansa
  • Saat yrityksesi taloushallinnosta aina reaaliaikaisen ja oikean kuvan

Tutustu ostolaskujen käsittelyyn ja myyntilaskutukseen sähköisessä taloushallinnossa.

Käyttämämme ohjelmistot

TietoAkseli on sähköisen taloushallinnon edelläkävijä. Käyttämiämme ohjelmistoja ovat muun muassa Procountor, Lemonsoft ja ValueFrame. Toteutamme vaativatkin sähköisen taloushallinnon integraatiot ja käyttöönottoprojektit.

Procountor

Procountor on ystävällinen taloushallinnon ohjelmisto, joka toimii kätevästi pilvipalveluna. Se soveltuu kaikenkokoisille yrityksille.

Lue lisää

Lemonsoft

Lemonsoft on kattava toiminnanohjausjärjestelmä, joka muokkautuu eri toimialojen tarpeisiin ja skaalautuu yrityksen tilanteen mukaan. Lemonsoftin avulla voit hallinnoida yhdessä paikassa yrityksesi taloutta, tuotantoa, asiakkuuksia ja projekteja.

Lue lisää

ValueFrame

ValueFrame on pienille ja keskisuurille asiantuntijayrityksille tarkoitettu toiminnanohjausjärjestelmä. Se yhdistää CRM-ratkaisun, projektinhallintaohjelmiston, laskutusohjelman ja työajanseurantajärjestelmän yhdeksi kokonaisuudeksi, jota on helppo hallita ja käyttää pilvipalveluna.

Lue lisää

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme

Antti Liimatainen, TietoAkseli Oy

Antti Liimatainen
010 3472 866

Aki Vesin, TietoAkseli Oy

Aki Vesin
010 3472 812

Ota yhteyttä