TietoAkseli on Procountor-tilitoimisto

Tarjoamme laadukkaat tilitoimistopalvelut digitaalista taloushallinnon teknologiaa hyödyntäen. Huolehdimme taloushallinnon haltuunotosta pitkän kokemuksemme tuomalla varmuudella ja autamme myös tarvittaessa liiketoiminnan ja taloushallinnon kehittämisessä.

Faktoja TietoAkselista

  • Korkeimman platinatason ProCountor-tilitoimistopartneri.
  • Taloushallinnon ja liiketoiminnan kehittäjä – Alihankkijana tarjoamme ELY-keskuksen tukemat palvelut liiketoiminnan kehittämiseen.
  • Enemmän kuin tilitoimisto – Autamme asiakkaitamme yhtiöoikeudellisissa kysymyksissä sekä yritysjärjestelyissä.
  • Sähköisen taloushallinnon edelläkävijä - Noin 150 tilitoimistoa käyttää konserniyrityksemme ValueFramen pilvipalveluja
  • Kansainvälinen toimija – Ainoa hyväksytty suomalainen jäsen UHY Internationalissa, yhdessä maailman johtavista liikkeenjohdon ja taloushallinnon yritysketjuista.

Olemme auktorisoitu Procountor-tilitoimisto

TietoAkseli on Procountor platina-partneri

Tarjoamme taloushallinnon ratkaisut kustannustehokkaasti ja joustavasti pilvipalveluna. Digitaalisuus ei ole meille pelkkää teknologiaa. Saat myös henkilökohtaista ja yksilölliset tarpeesi huomioivaa asiakaspalvelua.

TietoAkselilla on vuosien kokemus Procountor -ohjelmiston hyödyntämisestä osana asiakasyritysten liiketoimintaa. Kertynyt osaaminen ja kymmenet vuosittaiset käyttöönottoprojektit varmistavat laadukkaan palvelun ja ohjelmiston kokonaisvaltaisen hyödyntämisen asiakkaidemme hyväksi. Voit olla varma, että osaamisemme, toimintatapamme ja tietojärjestelmämme ovat alan huippuluokkaa.

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme

Antti Liimatainen, TietoAkseli Oy

Antti Liimatainen
010 3472 866

Aki Vesin, TietoAkseli Oy

Aki Vesin
010 3472 812

Ota yhteyttäKokeile Procountoria veloituksetta

Procountor on täysin kotimainen ohjelmisto, joka soveltuu kaikenkokoisille yrityksille.

5 syytä valita Procountor

Procountor on kokonaisvaltainen ratkaisu, jossa saat kaikki työkalut yhdessä paketissa. Parasta on, että maksat vain siitä mitä käytät.

1. Kokonaisvaltainen ratkaisu: kaikki työkalut yhdessä paketissa
2. Tehokas ja joustava ratkaisu
3. Joustava hinnoittelu
4. Ajantasainen työskentelymalli
5. Maksuton Asiakaspalvelu
 

Täytä yhteystietosi alla olevalle lomakkeelle ja pääset tutustumaan sähköisen taloushallinnon kokonaisratkaisuumme välittömästi. Palveluun tutustuminen on veloituksetonta eikä sido sinua mihinkään.