Etsitkö tilitoimistoa?

Valitse kumppani, joka vastaa tarpeitasi.


Tehokkaasti ja laadukkaasti järjestetyt taloushallintopalvelut tukevat yrityksesi liiketoimintaa ja tuovat kilpailuetua.

Me TietoAkselissa yhdistämme digitaalisen taloushallinnon teknologian huomaavaiseen palveluun ihmiseltä ihmiselle. Autamme sinua ennakoimaan tulevaa ja tekemään parempia päätöksiä.

Tarjoamme kestävää kumppanuutta ja oikein mitoitetut taloushallintopalvelut yrityksen kaikkiin kehitysvaiheisiin. Asiakkaanamme saat nimetyn henkilökohtaisen asiakasvastaavan huolehtimaan taloushallintosi hoitamisesta. Pyydä tarjous tarvitsemistasi palveluista jättämällä yhteystietosi lomakkeelle.

Yrityksemme

Tutustu yritykseemme

Lue lisää

Palvelumme

Tutustu palveluumme

Lue lisää

Toimipaikkamme

Tutustu tilitoimistoihimme

Lue lisää

Näin varmistat hyödyt taloushallinnon ulkoistamisesta


1. Mieti, kuinka paljon lasket arvoa omalle työajallesi. Entä kuinka paljon sinun kannattaa investoida taloushallinnon tietojärjestelmiin?

2. Mitä hyötyä saat taloushallinnon pitämisenä sisäisenä toimintona? Rutiininomaiset työt olisi luultavasti järkevämpää ulkoistaa, jolloin aikaa voidaan käyttää yrityksen kehittämiseen ja tuottavaan työhön.

3. Osto- ja myyntireskontran ulkoistaminen kannattaa laskumäärien ollessa suuria. Osto- ja myyntilaskutuksen hoitaminen on helppoa sähköisten järjestelmien avulla yrityksissä sisäisestikin. Suurimpia hyötyjä ulkoistamisesta saavat yritykset, joilla on merkittävä määrä laskuja ja laskuntarkastajia.

4. Pohdi omia tavoitteistasi suhteessa tilitoimistoon. Millaisia tavoitteita asetat palvelun laadulle ja mitä palveluita tilitoimiston pitää pystyä tuottamaan. Varaudu myös tulevaisuuden eri vaihtoehtoihin. Selvitä pystyykö tilitoimisto vastaamaan yrityksesi kaikkiin kehitysvaiheisiin, myös mahdolliseen kasvuun ja omistusjärjestelyihin.

Lataa ilmainen taloushallinnon ulkoistajan opas

Pyydä tarjous

 

Asiakkaitamme

Nordic Business Forum

Finn-Savotta Oy

 Plus Katsastus